EN | CZ | DK | DE | FR | NL | PL | RO | SE | TR | IT
 
 
 
videostill.png

Philips TV. Looks better.

Låt din Philips TV röra om lite. Ambilight-tekniken och den europeiska designen ger dig en unik TV-upplevelse – hela vardagsrummet fylls med liv. Den svårslagna skärpan visar varje detalj på skärmen. Den breda färgpaletten skapar bilder som inte liknar något du sett förr. Den europeiska, förstklassiga designen ger både stil och en sofistikerad känsla åt inredningen. Allt ser bättre ut när det visas i Ambilight. Men var försiktig: slår du en gång på den, stänger du nog aldrig av den …
 
 
 
 
 

Europeisk, förstklassig design: En unik synupplevelse

Varje tum på en Philips TV visar vårt nytänkande. Med äkta europeiskt hantverk och högsta möjliga kvalitet på materialet så är varje TV noggrant tillverkad för att ge dig en så snygg och bra slutprodukt som det går.
 
Philips_Video_Opt.jpg
 

Ambilight: Din TV kommer till liv

Upplev TV och filmer bortom skärmens ramar och låt Philips Ambilight belysa hela rummet i ljus och färger. Genom de livfulla och stämningsskapande ljuseffekterna runt skärmen ger Ambilight mer spänning till din tittarupplevelse.
 
 
 

Den perfekta bilden – nu ännu bättre

Våra prisvinnande tekniker har skapat en skärm som kommer att göra dig helt förundrad. Förbered dig på en oväntad bild- och ljudupplevelse, med naturliga kontraster och djupa färger som intensifierar allt du tittar på. Philips Ambilight tar dessutom UHD-TV:n till en helt ny nivå.
 
PQ.jpg
 
Hejsan! Får vi presentera 2017 års favoriter?
 

9002 OLED

Världens enda 4K OLED-serie med Ambilight.

Bege dig ut på en resa långt bortom de små, små detaljerna på skärmen. Philips 9002 OLED-TV är byggd av bästa europeiska hantverk och ger dig en fantastisk bild tack vare sin OLED-panel, 4K Ultra HD-upplösning och P5-bildprocessor. Nöj dig bara med det bästa!

Mer information om 9002 OLED

 

7502

Kittla dina sinnen

När europeisk design möter Ambilight uppstår elegant skönhet. Philips 7502 ger dig rena detaljer tack vare 4K Ultra HD-bilden. Världen blir större med livfulla, pixelprecisa bilder och en ljudupplevelse som förbättrar din TV-upplevelse mer än du trodde var möjligt.

Mer information om 7502

 

6482.png

6482

Europeisk precision med mångsidig design

Upplev Philips 6482, en ultratunn LED-TV med 4K Ultra-HD-TV.. Med den närmast ofattbara upplösningen på Pixel Plus Ultra HD är det lätt att drömma sig bort till en annan värld.

Mer information om 6482

6412_RFT.png

6412

Ta vara på möjligheterna

Bli uppslukad i den precisa bild som du får med en 4K Ultra HD-TV– det blir inte bättre än såhär. Med det tydliga och klara ljudet och fantastiska Ambilight får du en unik tittarupplevelse.

Mer information om 6412

 
 
 
 
img3_opt.jpg
 
 
Upplevelsen närmar sig …

 
 
 
Följ allt med taggen #LooksBetter
 
 


Besök även Philips.com/TV

 
 

Final products and services are subject to change and may vary per TV model and country

 
Footer_Large_september2015.png